Anmeldelse // Veet Easy-Wax Electrical Roll On

Hvad er det?

Easy-Wax er et voks-system til hjemmebrug. Start-sættet indeholder 1 varmeapparat, 1 50 ml voks re-fill, 1 holder til apparatet, 1 ledning, 12 strips og 4 vådservietter til efterbehandling.

Hvad kan den?

Systemet kan bruges til hårfjerning på ben, under arme og bikinilinien.

Hvordan bruges den?

Holderen med voksen sættes i en stikkontakt 20 minutter før den skal bruges. Når voksen har den rette temperatur kan den rulles på de ønskede steder og fjernes igen med de medfølgende strips. Der er en gennemført vejledning i pakken, så det er meget nemt at gå til.

Hvad koster den?

Start-sættet ligger til 349 kroner, re-fillerne koster 99 kroner og 24 strips koster 49 kroner.

Virker den?

Ja det gør den. Jeg har ellers normalt ikke været Veets største fan, men den gjorde jobbet rigtig godt. Det eneste minus var at benene var ret klistrede efterfølgende – det forsvandt dog efter jeg havde brugt de medfølgende servietter – og så at det ikke er ligeså hygiejnisk som det professionelle voks-system jeg normalt bruger (her bliver alt hvad der rører ved huden skiftet ud efter hver behandling).

Ville jeg købe den?

Umiddelbart vil mit svar være ja, men nu har jeg både vokset mig selv og en masse andre de sidste 6 år så inden jeg kommer med min endelige bedømmelse vil jeg teste Easy-Wax på én som aldrig selv har vokset før og se om det er ligeså let for dem som det var for mig. Desuden er jeg ret spændt på at se hvor mange strips en ikke-trænet person bruger, for hvis det er mere end de to (én til hvert ben) jeg brugte kunne det godt blive lidt dyrt i længden.

  1. Sofie

    Ih, dét var lige en anmeldelse der kunne bruges til noget! Skønt skønt (:
    Du må meget gerne huske at komme med en opfølger på hvordan det så gik med ‘amatør’-vokseren, og jeg kunne desuden rigtig godt tænke mig at høre mere om, hvad det er for et system du normalt bruger (:
    Det er altid dejligt at læse med!

    Svar
    • EvaK

      Dejligt du kunne bruge den :) Jeg skal nok komme med en update på anmeldelsen snart.

      Jeg bruger PhD voks-system på mit arbejde som er det mest hygiejniske, men det er kun til professionel brug så det er kun på klinikker det kan bruges :)

      Svar
  2. Video anmeldelse af Veet Easy-Wax - Eva K

    […] I kan også læse min egen anmeldelse lige her. […]

    Svar
  3. Lene Elkjær

    Hej Eva! Dejlig anmeldelse og god film med “amatør-brugeren” :)
    Jeg har selv lige købt produktet og ville derfor høre, om du havde nogle tips til, hvordan man “sparer” på de medfølgende strips?

    Svar
    • EvaK

      Glad for at du kunne bruge anmeldelsen :)

      Mht strips er der ikke så meget andet at sige end tynde (TYNDE) lag voks og masser af øvelse ;)

      Svar